Ο χρήστης μπορεί να απενεργοποιήσει τη φωνητική προβολή στο WhatsApp

Ο χρήστης μπορεί να απενεργοποιήσει τη φωνητική προβολή στο WhatsApp

Η νέα λειτουργία ισχύει στην πραγματικότητα για χρήστες εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων iOS.

Μια απεικόνιση του χρήστη της εφαρμογής.

Οι χρήστες του WhatsApp έχουν πλέον τη δυνατότητα να απενεργοποιήσουν την εμφάνιση ήχου στην εφαρμογή, δηλαδή όταν το εικονίδιο του μικροφώνου γίνεται μπλε. Η συνάρτηση θα μπορούσε ήδη να έχει εφαρμοστεί μέσω μηνυμάτων κειμένου.

Η λειτουργία ισχύει ήδη για όσους χρησιμοποιούν WhatsApp στο iOS και μπορεί να ενεργοποιηθεί όταν ο χρήστης απενεργοποιήσει την επιβεβαίωση ανάγνωσης του μηνύματος. Τώρα, όπως ακριβώς και με το εικονίδιο “ορατό” στα μηνύματα κειμένου, το μικρόφωνο ήχου είναι γκρι.

Με αυτόν τον τρόπο, το άλλο άτομο δεν επιτρέπεται να γνωρίζει εάν ο παραλήπτης έχει ακούσει το φωνητικό μήνυμα, καθώς αποτελεί επέκταση ενός υπάρχοντος πόρου.

κοίτα αυτό?

-> Το WhatsApp δεν εμφανίζει πλέον την κατάσταση του χρήστη

-> Το WhatsApp επιβάλλει ένα νέο όριο στην αποστολή μηνυμάτων

-> Η Claro αρχίζει να προσφέρει εξυπηρέτηση πελατών μέσω WhatsApp

a

Για να απενεργοποιηθεί η οπτικοποίηση των φωνημάτων στο WhatsApp, ο χρήστης πρέπει να μεταβεί στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, οι οποίες βρίσκονται στο μενού, οι οποίες είναι αυτές οι τρεις κουκκίδες στο πάνω μέρος της οθόνης. Στη συνέχεια, πρέπει να κάνετε κλικ στο “Λογαριασμός” και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή “Απόρρητο” και κάντε κλικ στο “Επιβεβαίωση ανάγνωσης”. Τέλος, απλώς απενεργοποιήστε την επιλογή.

Όμως, όπως και με τα γραπτά μηνύματα, όσοι επιλέγουν να απενεργοποιήσουν τη Φωνητική οθόνη δεν γνωρίζουν εάν το άλλο άτομο έχει ακούσει επίσης το φωνητικό σας μήνυμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων έκανε αλλαγές για να προσαρμοστεί στις νέες μορφές επικοινωνίας. Το WhatsApp κυκλοφόρησε πρόσφατα τη χρήση κλήσεων υπολογιστή ήχου και βίντεο.

READ  5 Xbox Game Pass αποκλειστικά για υπολογιστή

Επιπλέον, η εφαρμογή κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα Νέοι Όροι Παροχής Υπηρεσιών και Πολιτική Απορρήτου. Ορισμένες από τις αλλαγές σχετίζονται με την ανάλυση της χρήσης δεδομένων χρήστη και την ενσωμάτωση περισσότερων εναλλακτικών λύσεων στην εταιρική επικοινωνία.

Άλλα πράγματα παρέμειναν τα ίδια, όπως η λειτουργία απορρήτου και ασφάλειας για προσωπικές συνομιλίες που παραμένουν οι ίδιες. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή δεν διατηρεί τα προσωπικά αρχεία των χρηστών και ότι μπορεί να επιλέξει εάν θέλει ή όχι να μοιράζεται τους αριθμούς τηλεφώνου τους με εταιρείες.

Με πληροφορίες από Tech ToDo.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Vidcase